Wat doen we

Buijse Staalbouw heeft al 110 jaar ervaring in bouwen met staal en het denken in staaloplossingen. Doordat we alle disciplines in huis hebben leveren wij uw oplossing in staal van A tot Z. Wij adviseren over staal, ontwerpen in staal, construeren en monteren staal, onderhouden en renoveren staal. In onze werkplaats produceren we staalconstructies en monteren deze op de bouwlocatie af. Het conserveren van uw staalconstructie vindt plaats in onze moderne spuitinrichting. Hiermee kunnen wij u nog sneller en efficiënter van dienst zijn.

 

Heeft u een staalharde oplossing nodig? Bel Buijse Staalbouw: 

Advies

In de bouw is het altijd passen en meten. Dat doen wij bij Buijse Staalbouw ook. Voordat we uw staalconstructie maken, overleggen we met constructeur en meten wij het werk op bij u op locatie. Wanneer nodig, stemmen we af met de architect en bouwkundigen. Aansluitend krijgt u van ons een passend advies over de staalconstructie, de werkvolgorde, de montage en alle andere mogelijkheden. Allemaal op basis van honderd jaar ervaring en expertise.

Engineering

Door de jaren heen heeft Buijse Staalbouw vele producten en speciale constructies voor klanten ontworpen. Vele van deze speciale staalproducten worden nog steeds voor dezelfde vaste klanten geproduceerd. Naast het ontwerp beschikt Buijse Staalbouw ook over de technische know-how en ervaring om uw staalproduct of constructie te engineeren.
 Ervaring met onafhankelijke testinstituten zoals Peutz, TNO, Efectis, SGS en AIB Vincotte stellen ons in staat uw product gereed te maken voor nationale en internationale certificering.

Constructie

In onze moderne werkplaats produceren wij iedere denkbare staalconstructie. De nieuwste productiemethoden stellen ons in staat om uw staalconstructie, stalen trap, bordes, prefab units of speciale product snel en efficiënt te maken. 
Onze gespecialiseerde en gecertificeerde lassers maken producten voor diverse klanten; petrochemie, off-shore, bouw, infratechniek en milieutechniek. 

Het conserveren wordt milieuvriendelijk uitgevoerd in onze eigen spuiterij. Hierdoor kunnen wij u nog beter, sneller en efficiënter van dienst zijn. 

Montage & Service

Buijse Staalbouw produceert in eigen moderne en VCA gecertificeerde werkplaats. De montage gebeurt uiteraard op de bouwplaats door onze eigen monteurs. De medewerkers van Buijse Staalbouw zijn VCA-gecertificeerd. Ook zijn zij speciaal opgeleid om met diverse machines te werken en beschikken zij over alle certificaten die vereist zijn voor het hijsen van lasten en het besturen van heftrucks en hoogwerkers. 
 Onze vijf service-teams zijn dagelijks onderweg om op locatie te monteren of service aan geleverde installaties of producten te verlenen. Buijse Staalbouw begeleidt uw bouw- en montagewerkzaamheden van A tot Z en ziet toe op een juiste en stipte uitvoering.

Onderhoud

Buijse Staalbouw heeft diverse klanten zoals gemeenten, instellingen en industriële en petrochemische bedrijven waarvoor jaarlijkse inspecties, onderhoud en aanpassingen worden uitgevoerd aan gebouwen en installaties en staalproducten. 
 Onze vakkundige medewerkers inspecteren en rapporteren het uit te voeren onderhoud. In een heldere en duidelijke offerte wordt het uit te voeren onderhoud met u doorgenomen.

100 jaren ervaring garanderen 100% tevredenheid en betrouwbaarheid.

Renovatie

Buijse Staalbouw is gespecialiseerd in het renovatiewerk aan grote en kleine monumentale en historische panden. Hierin is vaak gebruik gemaakt van stalen constructies. U kunt denken aan stalen ramen, lateien en kolommen. Buijse Staalbouw brengt deze constructies weer in de originele staat terug. Zo blijft het karakter van het gebouw tot in de puntjes bewaard.