Wie zijn we

Buijse Staalbouw in Zwijndrecht is een modern en flexibel staalbedrijf. Ons familiebedrijf kent een lange geschiedenis. In 110 jaar tijd bouwden we zeer veel kennis en ervaring in de staalbranche op. Met het beslaan van paardenhoeven deden onze grondleggers in 1911 de eerste kennis op van staaltoepassingen. Met creatieve en innovatieve oplossingen voor landbouwwerktuigen en later in diverse industrietakken passeerden alle mogelijke staalbouwproblemen de revue. Juist voor die vernuftige en handige oplossingen is Buijse Staalbouw uw aangewezen partner. Onze 32 vakkundige medewerkers denken met u mee in oplossingen, in maatwerk, in service en in snelheid van leveren. Want of het nu gaat om grote of kleine staaloplossingen, wij maken het voor u! 
 


Erkend leerbedrijf

Buijse Staalbouw is een door KENTEQ erkend leerbedrijf. Jaarlijks leiden wij stagiaires op tot volwaardige vakmensen in de staalbranche. Onze vakkundige medewerkers delen op deze manier hun jarenlange vakkennis met de nieuwe generatie vakmensen in de metaalindustrie.

Vakmensen

Ons bedrijf is trots op zijn vakmensen. Onze kwaliteitsproducten kunnen alleen door de dagelijkse inzet dit team vakmensen geproduceerd worden.
Kennis van materiaal, machines en de nieuwste productiemethodes zijn essentieel.